Kravmärka punk?

Sitter här just nu inne i en ordentlig punkperiod. Jag har släpat fram alla  vinyler och lyssnar igenom gamla, för mej mästerverk.

Det finns väl ingen musikgenre som är mer politisk än punk, punk är ju politik. Så nu när jag hör mina favoritskivor igen efter femton år i olika vindsförråd börjar jag undra, var 4Skins rassar? The Bussines hur var det där? Oi! punken var ju minst sagt jävligt patriotisk och så klart lockade det en massa nationalister osv.. det fattar jag,

Jag känner att jag borde ha full koll och svaret på det här, men det är nog först just nu som jag brytt mej

men jag hoppas att 4Skins är på rätt sida och bara var 4st jävligt arga och snygga dudes. Dom gjorde i alla fall ett av mina favoritalbum någonsin, The Good, The Bad & The 4 Skins

https://open.spotify.com/album/3O3N2AQANEyXOcoFOIVGwS

Kanske man skulle kravmärka punk så att nya, unga och oerfarna punkare kan få det lättare att ta sig  fram i punkdjungeln