APARTMENT, Corrective

Nu släpper vi den här poppärlan, Jag träffade Christopher för två år sedan och han blev orsaken till att jag startade Newboy Records. Vi jobbade tillsammans i en hotellbar. Han älskade min spellista som inte var särskilt avancerad och frågade vem/vad om varje låt. när kvällen var över och vi stängde frågade han mej om jag ville höra en låt han gjort, och visst.

Han spelade upp ´A right mess`från sin telefon och det var typ då jag fattade att jag borde ta det här i egna händer. Jag har stött på en del jävligt bra musik genom åren och försökt hjälpa till utan större framgång, Jag tänker på Mano and the Tears, The Dandelions och The Early Days bl a. och har blivit sjukt frustrerad när saker som Killers walks Among us, Loney Dear och tex Holograms flyger oss över huvudet.

Sagt och gjort, han skickade 40 demos samma kväll och jag startade Newboy Records. Det sjuka är att när jag involverade Markus i det här och vi skulle välja ut 5, 6 låtar av alla demos så valde vi alla tre exakt dom här fem låtarna , var och en på sitt håll.

Jag tycker verkligen vi har lyckats och att få hålla en snygg vinyl med 5 grymma poplåtar på i händerna som man själv har del i, är fan lycka

Markus Enochson har proddat och trummvirtuosen Mattias Bergqvist spelar trummor på tre spår

Mad love till Cristopher och Markus