Nytt som bränner till

det finns så mycket bra låtskrivare, artister och sångare/sångerskor och såklart producenter, dom är så mycket färre för mej som inte själv jobbar med det. Jag är ju dock inte dum i huvudet och när en mycket god vän ringde mej från London och frågade om jag visste vem James Lavell var som hon satt med.,

Här sitter jag med Thomas Rusiak nya platta, att efter drygt tio år göra ep Wenches med the Finest hour som som juvelen på typ sex minuter, och Deeringers på det. Här kan man ju nöja sig om det inte vore så att jag har hört hela plattan. Det må vara så att jag känner personen i fråga osv. Jag har väntat på den här plattat länge. Jag är den som väntat sen inside 2003 och när första låten RIDE drar i väg så vet jag att Dj Shadow och Lavelle hämtar sina barn på dagis. Tomas don´t ever loose your cool

Sen har vi Talking Monday, ett vardags epos som känns lite Saska, vad vet jag

Och Lions, älskar när han sjunger, (Okazaki?)

New day, Kan ha varit det här Tandem Sky letade efter och till viss del hittade.

Control. suger ur en enkel pop låt på bästa tänkbara sätt

 

PUNKs not dead

Sedation, här har Dungen ett finger med kan jag nästan lova. shoegaze