https://open.spotify.com/track/3C7RL4W08J2N5R7pY6YdBL

Youth! Det är något med ungdomen, såklart. Men att man så ofta kan höra att det är unga människor som kör och att det ofta är det bästa dom kommer göra. Det borde ju funka så att man blir bättre på att spela rent tekniskt, kan skriva bättre texter och får något slags bättre självförtroende . det finns ju massa exempel på band som va det bästa man hade hört,  Glasvegas, the Cribs, Parquet courts, Hurts, strokes mm.

Hur kommer Wu LYF låta om dom släpper något nytt? Youth? Är Tussilago bara Youth eller har dom det? Eller Holograms som gjorde en debutplatta som ligger mej extremt varmt om hjärtat för att det inte fanns något bättre att göra i typ Farsta.

Vad vet jag, jag är ju inte direkt purung, men jag hoppar fan inte jämfota när Stone Roses släpper en rätt medioker singel igen efter 20 år trots att troligen ingen har älskat Stone Roses mer än jag. Youth.

just nu är nya Side Effects, Wanna Loose you det bästa jag vet. YOUTH.