Årets Svenska Album om jag får tycka.

Thomas Rusiak´s RIDE är såklart årets bästa svenska album. Vem gör en singel på 8 minuter som en comeback efter 13år, Vem gör instrumental big beats med Jazzeliten och vem gör pop med Världen bästa och Fredrik Okazaki 

vem gör årets låt som får James Lavell att känna sig gammal

 

Det gör Thomas Rusiak.

1# Ride Rusiak (Tack för allt)

2# Hurula -Vapen till dom hopplösa, sjukt fett album med massa låtar som jag kommer ha med mej för alltid.  men ett för mej obegripligt instrumentalspår mitt i, första och till slut. men med mästerverk som Sand. Har hört folk prata om nya BD, please, lugn . det här är inte något BD

3# Running out of love -Radio Dept. Allvarlig pop i bästa kostym.

 

#4 Kristian Antilla - Rum 4 avd.81

Det finns en plats där mitt inget blir allt. Jag tror jag fattar. Jag har alltid gillat Kristian Antilla men blev nockad av det här albumet, alla låtar. så indie och det gör ont

 

#5 FF Little Children

även om jag tycker att By your side är det bästa han gjort och chasing the sun tydligen är en cover är det här ett mästerverk i mina ögon, det behöver inte va svårare. och att man kan se honom stryka omkring i en gul tracksuit i centrala Stockolm. en cool katt

 

Rasmus HolmqvistComment